Регистрация

Електронният магазин KAPRIZNI.eu  дава възможност на посетителите да разгледат и закупят стоките и услугите, предлагани в него.

Регистрацията не е задължителна, за да могат да се ползват предлаганите услуги и да се извършват покупки чрез Сайта. Сайтът може да бъде разглеждан от Потребителите свободно без да е необходима регистрация. Поръчка може да се направи и по телефона, чрез формата за контакти или по E-mail.

Всеки Потребител е длъжен да попълни регистрационна форма с коректни данни, като валиден адрес, телефонен номер и e-mail адрес.

Електронният магазин KAPRIZNI.eu  приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърди поръчката си Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди.

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

1. Липса на наличност на поръчаната стока;

2. Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по вина на KAPRIZNI.eu всички допълнителни разноски са за сметка на KAPRIZNI.eu. Във всички останали случаи, последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на Потребителя.

Статуси на поръчки

Нова: Поръчката е успешно регистрирана.

Обработва се: Поръчката се подготвя от служители на KAPRIZNI.eu.

Изпратена на куриер: Поръчката е предадена на спедиторска фирма за доставка.

Доставена: Поръчката е доставена до клиента.

Цени и начин на плащане

Крайната цена на поръчката представлява сбора от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно.

Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат са следните:

Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера при доставка.

Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя.

Потребителят има право да провери  поръчката си преди да я приеме от куриерската фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 7 работни дни, считано от деня на получаването й.

В този случай Потребителят трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При неизпълнение на тези условия KAPRIZNI.eu запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

Потребителят е длъжен да уведоми писмено KAPRIZNI.eu относно желанието си да върне стоката/стоките на имейл: kaprizni.eu@gmail.com и да я/ги върне на посочения офис на куриерската фирма,като разходите по връщането са за сметка на Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, KAPRIZNI.eu  възстановява сумата по стойността на продукта/ите. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.