Есенни тенденции в света на женската мода, през 2018 г. Вижте кои са цветовете на есен/зима 2018-19. Бордо, маково червено, класическо кафяво, жълто, оранжево, нюанси на розовото, ултравиолетово.

През пролетния сезон дизайнерите дават заявка за много смели тенденции що се отнася до цветове. Определено модерните за сезон пролет/лято 2017 цветове са ярки, принтовете са доста забележими. Целта на всичко това е да бъдете забелязани, да се откроявате от приетите норми. 

Вижте колекцията ни от стилни дамски чанти, подходящи за всеки вкус и повод. Ежедневни,официални,разнообразни,носещи настроение модели и цветове! Всичко,което Ви е нужно е тук и Ви очаква на сайта ни!  

1.Черни елегантни токчета! Задължително трябва да ги има всяка жена. 2.Сандали с каишки на глезена.Подхождат на почти всичко и удължават краката. 3.Ботите, които си подхождат много добре с дънки и рокли. 4.Пантофките – както в класическия черен цвят , така и в ярки и пъстри цветове. 5.Токчета със змийски или животински принт. 6. Металните токчета,които […]